Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Erkenning voor Edutrainers CEO Laura Walter-Goudsmit bij ‘Diversity in Tech Awards’

Erkenning voor Edutrainers CEO Laura Walter-Goudsmit bij ‘Diversity in Tech Awards’

Sharing is caring

Directeur Laura Walter-Goudsmit van Edutrainers in de Haarlemmermeer heeft een nominatie ontvangen voor de Diversity in Tech Awards. Dat is een internationale verkiezing voor vrouwen die werkzaam zijn in de techniek.

De jury heeft Walter-Goudsmit genomineerd als een van de vijf finalisten van de ‘Rising Star Awards’. Dat is een speciale ‘Recognition Award’ voor de inspanningen van vrouwen in een leidende functie in de tech-industrie. Walter-Goudsmit is verguld met deze internationale voordracht. Ze hoopt de prijs op 7 oktober 2021 te winnen, dankzij haar inspanning met Edutrainers voor de digitale professionalisering van leraren.

Buitengewone erkenning

Walter-Goudsmit bereikte in 2020 de shortlist voor de Diversity in Tech Awards. Dit jaar behoort zij tot een van de vijf mogelijke winnaars van de Rising Star Awards. De nominatie voelt voor haar als buitengewone waardering voor haar inzet als leidster in de techniek. Ook ziet ze de nominatie als een mooie prikkel voor andere vrouwen in de branche.

En de winnaar is…

Donderdag 7 oktober 2021 vindt de uitreiking van de Awards plaats. De jury maakt vanuit Dublin online bekend of Walter-Goudsmit de prijs heeft gewonnen. “Ik vind het zeer eervol dat ik voor deze prijs ben genomineerd. Het is een boost voor zowel de technische branche als de onderwijsbranche dat een internationale nominatie uitgaat naar een Nederlandse ondernemer zoals ik. Ik wacht vol vertrouwen op de uitreiking en vind het best spannend,” zegt Laura Walter-Goudsmit.

Genomineerd op basis van aanbeveling

Walter-Goudsmit is genomineerd op basis van een aanbeveling van haar team. Haar medewerkers zeggen ‘onder de indruk te zijn van haar leiderscapaciteiten en hoe zij Edutrainers leidt met passie en enthousiasme’. Op haar 33e werd Laura Walter-Goudsmit directeur van Edutrainers. Sinds die tijd is zij toegewijd om van het bedrijf een voortrekker te maken op het gebied van digitaal onderwijs. Walter-Goudsmit doet dit gepassioneerd en met visie. Walter-Goudsmit heeft Edutrainers gereorganiseerd naar een lean startup model. In korte tijd zorgde ze voor gestructureerde groei, discipline en social selling. Door haar positiviteit en haar neus voor nieuwe kansen is zij een moderne leider. Ze staat voor meer vrouwen in een leidende positie en in de technische industrie. Eerder won ze een nominatie als Techgirl van de maand en sprak ze met Computable over haar visie als leidster van een tech-bedrijf.

De Diversity in Tech Awards

De Diversity in Tech Awards stond eerder bekend als de Women in Tech Awards. Deze Awards worden ieder jaar uitgereikt. De verkiezingen moeten de prestaties van organisaties die streven naar een diversere werkplek en het verkleinen van de genderkloof uitlichten. De tech-branche krijgt extra aandacht door de Special Recognition Award, waaronder de ‘Rising Star Awards’, naast alle andere awards in andere categorieën die worden uitgereikt. Meer informatie: Diversity in Tech Awards – 7 oktober 2021.